Четвер, 09.05.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Новомиргородська ЗШ№1

Форма входу
Меню сайту
Група VK
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Міністерство oсвіти і науки, молоді та спорту України

ПедПРЕСА (освітній портал)

ОСВІТНІЙ ПОРТАЛ

Міністерство культури України

Вчитель вчителю, учням та батькам

Канал в YouTube міста Новомиргород

GORODOK 888 - тільки цікаві новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Сдесь может быть Ваша реклама
Головна » 2013 » Червень » 10 » Кохати-це знайти своє щастя в іншій людині!(Г.Лейбніц) (читати далі...)
15:40
Кохати-це знайти своє щастя в іншій людині!(Г.Лейбніц) (читати далі...)

Кохати-це знайти своє щастя в

 іншій людині!(Г.Лейбніц)

14 лютого в Новомиргородській ЗШ І-ІІІ ст.№1 відбулося свято до дня св. Валентина «Ідеальна пара». Розпочали розважальну програму ведучі-учні 9кл.  Рижічков І. та Білоброва Ю.

У конкурсі брали участь 5 пар: Мордвінов В., Панаінте Н. 9кл., Купріянов  А., Сидорчук Я. 10-А кл., Калініченко В., Яковенко І. 10-Б кл., Драган Є., Донченко А. 11-А  кл., Сомов М., Снісаренко А. 11-Бкл. Учасники демонстрували мовленеву компетенцію з анг.мови. Членами журі ,справжніми експертами були: Яцейко В.І.- заступник директора з виховної роботи, Марінов І.С.- вчитель з фізичної культури, Іщенко І.С.- вчитель інформатики, Тимошенко В.В.- вчитель фізики.

У першому конкурсі «Будь моєю Валентиною» учасники представили свої валентинки , виготовлені власноруч, з побажаннями на англійській мові. Для участі в наступному конкурсі «Комплімент» запрошувалися  мужні лицарі, шановні Валентини, які по черзі говорили компліменти. Той, хто зробив паузу або задумався, вибував з гри.

В усі часи поети схилялися перед коханням. Тож 3-й конкурс називався «Перше кохання». Глядачі відчули подих поезії, різних за характером, уподобаннями авторів, гарячу пристрасть, глибокий душевний смуток,іскрометну радість спілкування з коханим, печаль і біль – все це в поезіях, які продекламували представниці від кожної пари.

У музичних паузах глядачі  насолоджувались виступами Яцейко Р. та Павленка А., які подарували аудиторії  незабутні враження від виконання англомовних пісень.

У стародавні часи у кожної дами були свої лицарі, імена яких дійшли й до нас. У конкурсі «Лицарі та їх дами» учасникам потрібно було підібрати імена відомих жінок та назвати  ім’я чоловіка, з яким це ім’я пов’язане. Перемогла та пара, яка перша правильно знайшла відомих закоханих.

У наступному конкурсі «Знання – сила» учасникам пропонували відповісти на «чоловічі» та «жіночі» запитання. Бал отримував той, хто перший відповідав. Спочатку на запитання відповідали дівчата, потім хлопці.

Згодом парам запропонували стати на деякий час кулінарами. Ведуча по черзі називала продукти , а учасники повинні були швидко визначити, до якого виду вони належали( м’ясо, напої, фрукти, овочі).

Глядачі також мали можливість взяти участь в конкурсі «Щасливе місце». У кого на стільці було сердечко, той отримав солодкий приз - шоколадку. Щасливчиком виявилась  Німчинова Д. 6 кл., в якої, до речі в цей день був День народження.

Веселу атмосферу створив конкурс « А я милого пізнаю…». Кожна з учасниць повинна була, споглядаючи ноги , впізнати його.

Останній конкурс свята-танцювальний . Саме в ньому пари виразили свою вдачу, характер, кохання і прихильність.

Оскільки святковий вечір наближався до завершення, то настав час визначити кращу пару. За загальними підрахунками «Ідеальною парою» стали  Сомов  М. та Снісаренко А. 11-Б кл.; «Найвеселіша пара» - Драган Є. та Донченко А. (11-А кл.); «Найоригінальніша пара» Купріянов А. та    Сидорчук К. (10-Акл.); «Найталановитіша пара» - Яковенко І. та Калініченко В.(10-Бкл.); « Найкреативніша пара » - Мордвінов В та Панаінте Н.-9 кл.

Грамоту «Глядацькі симпатії» здобули Сомов М. та Снісареко А.


      Маржан  А.В.,вч.анг.мови
                                                                    Новомиргородської  ЗШ І-ІІІ ст. № 1
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 553 | Додав: Admin_Jenya | Рейтинг: 0.0/0